Vil du bidrage til garderoben?

Hvem er løsningen for?

Denne løsning er perfekt for dig, der ikke er klar til at sælge dit item og ikke gider alt det bøvl, men gerne vil tjene nogle lette penge på at låne det ud. Husk kun at udleje dine items, hvis din mavefornemmelse er med dig. Det skal føles godt at være med og du må ikke få ondt i maven ved tanken om at udleje dem.

Hvilke kriterier har I?

Vi tager imod alle typer designvarer og rigtig gerne i større størrelser, da vores udvalg pt. mangler disse. De skal dog være fejlfrie, for at vi kan opretholde vores standard. Vi tager også imod highstreet-varer, hvis de har været del af et særligt eftertragtet designsamarbejde, eksempelvis Balmain x H&M. 

Hvordan fungerer det?

Vi aftaler en pris, som dit item skal lejes ud for. Som regel svarer prisen til en tiendedel af oprindelige salgspris, men ved tilfælde af øget efterspørgsel eller hvis dit item er af nyere dato, kan vi sætte prisen højere. Du sender dit item ind til os og vi sørger for billedemateriale og promovering. Du modtager 50% af indtjeningen. Dit item kan lejes ud mange gange og du kan til enhver tid bede om at få det sendt tilbage, selvfølgelig når det ikke er udlejet. 

  • Uheld
    Alle i fællesskabet gør, hvad de kan for at passe på hinandens items, men skulle det ske, at noget bliver ødelagt eller mistet, så dækker vi for dit tab. 
  • Bæredygtighed
    Hvis dit item er produceret af bæredygtige materialer, eksempelvis genanvendt polyester, så er der en rigtig stor chance for, at det passer perfekt ind hos os.
  • Prisstigning
    Vi regulerer priserne ofte og kan hæve prisen på dit item, hvis det er indenfor sæson eller har været særlig efterspurgt. Du får selvfølgelig stadig 50% ved prisstigning.

Dette site bruger cookies. Ved at tillade brugen kan vi forbedre dine oplevelser på sitet.   Læs mere