FAQ

Hvordan fungerer betalingen?

Lige nu understøtter vi kun betaling via. kreditkort (Visa, Mastercard, American Express osv.). Vi bruger tjenesten Stripe.com til at håndtere overførslen. De har en enormt høj sikkerhed ved pengeoverførsler, som blandt andet H&M og Voi også benytter sig af. Du kan derfor roligt handle på denne side. Nok er vi en mindre business, men vores sikkerhed kan måle sig med de største spillere i branchen.

Hvem betaler forsendelse?

Når du gennemgår en booking af leje, betaler du 40 kr. for forsendelse. Du skal kun betale forsendelse den ene gang, resten sørger vi for. Du vil modtage en kode på mail, så du nemt kan sende pakken retur ved din nærmeste postenhed. Dette vil i de fleste tilfælde være en DAO-postenhed. Men hvis du har GLS tættere på din adresse, så kan dette være en mulighed, såfremt du foretrækker det. 

Hvordan fungerer returnering af købte varer?

I begrænsede perioder sælger vi varer gennem eksklusive samarbejdsaftaler med andre virksomheder. De vil sørge for afsendelse af deres pakker. Skulle du fortryde et køb, kan du altid skrive en mail til info@copenhagendesignercloset.dk og sende pakken tilbage indenfor 14 dage, så får du pengene retur. Du modtager svar på mail indenfor 24 timer. 

Hvornår kan jeg forvente min pakke?

Når du har lejet en vare og har booket en dato for modtagelse, så vil du modtage pakken senest den dato, du har angivet som startsdato. Vi sørger for at sende pakken afsted i god tid, så i mange tilfælde vil du modtage pakken flere dage før. Vi sender i de fleste tilfælde pakker med DAO, som leverer på din hjemmeadresse om natten og stiller pakken foran din dør. Ønsker du i stedet at modtage pakken på din lokale postenhed, så angiver du blot dette i en bemærkning ved bookingen eller skriver det i en mail til info@copenhagendesignercloset.dk

Hvad sker der, hvis jeg afleverer for sent?

Hvis du har sendt din pakke retur indenfor det aftalte tidsrum, skal du ikke gøre mere. Hvis postvæsenet er længe om at sende pakken retur, skal du selvfølgelig ikke stå på mål for det. Hvis du derimod sender pakken afsted senere end angivet, vil der tillægges et gebyr på 50 kr. pr. dag. 

Dette site bruger cookies. Ved at tillade brugen kan vi forbedre dine oplevelser på sitet.   Læs mere