FAQ

Betaling

Lige nu understøtter vi kun betaling via. kreditkort (Visa, Mastercard, American Express osv.). Vi bruger tjenesten Stripe.com til at håndtere overførslen. De har en enormt høj sikkerhed ved pengeoverførsler, som blandt andet H&M og Voi også benytter sig af. Du kan derfor roligt handle på denne side. Nok er vi en mindre business, men vores sikkerhed kan måle sig med de største spillere i branchen.

Retur af købte varer

I begrænsede perioder sælger vi varer gennem eksklusive samarbejdsaftaler med andre virksomheder. De vil sørge for afsendelse af deres pakker. Skulle du fortryde et køb, kan du altid skrive en mail til info@copenhagendesignercloset.dk og sende pakken tilbage indenfor 14 dage, så får du pengene retur. Du modtager svar på mail indenfor 24 timer. 

Forsendelse

Når du har lejet en vare og har booket en dato for modtagelse, så vil du modtage pakken senest den dato, du har angivet som startsdato. Vi sørger for at sende pakken afsted i god tid, så i mange tilfælde vil du modtage pakken flere dage før. Vi sender i de fleste tilfælde pakker med DAO, som leverer på din hjemmeadresse om natten og stiller pakken foran din dør. Ønsker du i stedet at modtage pakken på din lokale postenhed, så angiver du blot dette i en bemærkning ved bookingen eller skriver det i en mail til info@copenhagendesignercloset.dk

Dette site bruger cookies. Ved at tillade brugen kan vi forbedre dine oplevelser på sitet.   Læs mere