Kontakt

Hvad har du på hjerte?
Du modtager svar indenfor 24 timer i de fleste tilfælde.
  Hvem står bag?

  Mit navn er Amanda Svendsen og jeg startede Copenhagen Designer Closet i januar 2021. Det er mig, du skriver til, når du sender en besked afsted ovenover. Du har nok også set mig på mange af billederne herinde på sitet ved siden af min veninde, Simone Wulff.

  Til hverdag arbejder jeg med digital markedsføring for mediebureauet Precis Digital og studerer MSc Business Administration & E-business på Copenhagen Business School. Derudover er jeg stolt hundeejer og bor i et dejligt kvarter på Nørrebro. 

  Jeg skabte Copenhagen Designer Closet som et modspil til modebranchens skyhøje miljøbelastning. Tøjindustrien er den næstmest forurenende industri og stiger fortsat med at forurene år for år. Det kan vi simpelthen ikke blive ved med – hverken for planeten eller de kommende generationer. Dog fandt jeg mig selv i et dilemma. Vi har nogle utrolig dygtige designere i vores lille land og dem har jeg virkelig også lyst til at støtte. Men det måtte altså kunne gøres på en smartere måde, end hvis vi alle købte stort ind til hver vores garderobe. Vi kunne jo dele vores garderobe med hinanden.  Vi er så gode til at indføre deleøkonomi på alle mulige andre områder, eksempelvis bolig og biler. Nu er det tid til, at modebranchen bevæger sig i samme retning.

  Jeg vil rigtig gerne takke dig for at kigge rundt herinde på sitet og jeg håber på at høre fra dig, hvad end du må have på hjertet. Jeg vil meget gerne høre konstruktiv kritik eller forespørgsler på hvilke items, der mangler at blive udbudt på sitet. Ønsker du at holde dig opdateret på nye tilføjelser til garderoben, er du velkommen til at følge Copenhagen Designer Closet på Instagram og Facebook

  Amanda Svendsen founder Copenhagen Designer Closet

  Dette site bruger cookies. Ved at tillade brugen kan vi forbedre dine oplevelser på sitet.   Læs mere